EU PRO+

Одлука о буџету општине Дољевац за 2022. годину

Позив на јавне консултације јавност, органе и организације заинтересоване за План управљања заштитом

Позив на јавне консултације јавност, органе и организације заинтересоване за План управљања заштитом животне средине и социјалним питањима за пројекат појачаног одржавања државног пута Ia реда бр. 1 деоница: Брестовац (петља) – Дољевац (петља)

Јавни позив можете преузети ОВДЕ

Увид у предметни План управљања заштитом животне средине и социјалним питањима може се извршити ОВДЕ

Програм рада буџетске инспекције за 2021

Водич кроз мере подршке развоју иновативне привреде

Упутство катастар загађивача

Контролне листе

Унапреди пословање предузећа

Укидање печата

Планови рада и извештаји о раду

Аква парк Дољевац

EU PRO

Линкови

 

 

Програм пописа по зонама незаконито изграђених објеката

Регистрација стамбених зграда

Комплетну докумнетацију за регистрацију стамбених зграда можете преузети на следећем линку:::::

Извештај о спроведеној јавној расправи о нацрту Плана развоја општине Дoљевац 2021 – 2029

На основу члана 8. Одлуке о врстама прописа које доноси Скупштина општине Дољевац за које је обавезна јавна расправа и поступку и начину спровођења јавне расправе („Службени лист Града Ниша“, број 52/18)

Општинска управа општине Дољевац – Одељење за привреду и финансије дана 13.11.2020. године сачинилo је

ИЗВЕШТАЈ О СПРОВЕДЕНОЈ ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ ПЛАНА РАЗВОЈА ОПШТИНЕ ДOЉЕВАЦ 2021 – 2029

 

Одељење за привреду и финансије на основу члана 4. став 1. алинеја 5. Одлуке о врстама прописа које доноси Скупштина општине Дољевац за које је обавезна јавна расправа и поступку и начину спровођења јавне расправе („Службени лист Града Ниша“, број 52/18), објавило је јавни позив  о спровођењу јавне расправе о Нацрту плана развоја општине Дoљевац 2021 – 2029 године.

Јавна расправа је одржана дана 13.11.2020. године  у временском интервалу  од 10,00 до 12,00 часова у сали Скупштине општине Дољевац.

Отворени састанак представника надлежних органа општине са представницима јавних служби, јавних предузећа и представницима удружења грађана почео је у 10,00 часова, а са заинтересованим грађанима и представницима месних заједница и новинарима у 11,00 часова.

Председник Координационог тима за израду Плана развоја општине Дољевац, у уводном излагању је образложио да је нацрт Плана развоја општине Дољевац за период 2021 – 2029 године резултат заједничког рада Координационог тима за израду Плана развоја општине Дољевац и представника ДОО „Центар за пословну и иновациону политику“ Ниш, израђена уз сугестије Радних група за тематске области локалног економског развоја, друштвеног развоја и заштите животне средине, а у складу са Смерницама за израду планова развоја јединица локалне самоуправе Републичког секретаријата за јавне политике Владе Републике Србије.

Представник ДОО „Центар за пословну и иновациону политику“ Ниш, проф. др Милош Милованчевић је презентовао нацрт Плана развоја општине Дољевац за период 2021 – 2029 године. У презентовању нацрта бразложио је фазе израде Плана развоја општине Дољевац,  визију општине Дољевац, три развојна правца ( економски развој, друштвени развој и животну средину), развојне правце, мере за све развојне правце и везу са циљевима одрживог развоја.  

Учешће у расправи узели су, начелник Одељења за привреду и финансије, координатор Канцеларије за локални економски развој, представници месних заједница и присутни грађани.

Након одржане презентације нацрта присутни учесници у јавној расправи нису имали примедбе и сугестије на нацрт Плана развоја општине Дољевац за период 2021 – 2029 године.

Број: 06-37

У Дољевцу 13.11.2020. године

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ И ФИНАНСИЈЕ

*Прилог

- Листа учесника

                                                                                        

 

НАЧЕЛНИК

Јовица Пешић

Извештај о спроведеној јавној расправи

Контакт

Телефон:  

018/4-810-054

018/4-810-056

 
Факс: 018/4-810-055  
E-mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Адреса:

18410 Дољевац, улица Николе Тесле број 121